Emil Boc, candidat la prezidenţiale pe Facebook

| 08 ian, 2014

O eventuală candidatură la prezidenţiale a fostului premier Emil Boc a început să capete contur prin lansarea paginii de Facebook  "Propun Emil Boc - Candidat la Prezidenţiale 2014". Administratorul paginii susţine că este vorba doar despre un proiect civic, cu valoarea de sondaj, fără a avea vreo implicare politică.

Până în prezent, pagina a strâns aproape 400 de like-uri, dar şi o serie de comentarii diferite. În timp ce unii îl laudă, spunând că va fi un preşedinte bun, alţi internauţi îl critică atât pe el, cât şi pe Traian Băsescu.

Primarul Clujului Emil Boc nu a putut fi contactat pentru o reacţie.

Cu toate că numele lui a fost vehiculat în mai multe rânduri pentru a fi candidatul PDL la prezidenţialelele din 2014, chiar şi Elena Udrea mizând pe calităţile sale, Emil Boc a spus că singura funcţie de preşedinte pe care şi-ar dori-o este cea a scării de bloc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ