Emir Kusturica vrea să se facă primar. Unde candidează regizorul

| 20 aug, 10:38

Celebrul regizor sârb Emir Kusturica a declarat miercuri că se gândește "serios" să candideze la primăria micului oraș bosniac Trebinje, care este pentru el sursă de inspirație și unde i-ar plăcea să realizeze numeroase proiecte, relatează EFE.

În declarații acordate televiziunii bosniace Alternativna, Kusturica a menționat proiecte din domeniul cultural, spiritual, educativ, comercial și turistic, precum și finalizarea unui aeroport.

"Dacă acest lucru presupune să candidez la primărie și să câștig, atunci puteți să considerați că face parte dintre viitoarele mele proiecte", a spus regizorul unor filme celebre precum 'Underground' (1995).

Kusturica, 60 de ani, a precizat că nu ar candida din partea vreunui partid politic și nu a dat explicații din partea cărei formațiuni ar putea aspira la acest post, dar a subliniat că "există discuții pe această temă".

El a adăugat că a locuit în multe orașe, însă Trebinje îi place cel mai mult mai ales datorită poziției sale geografice, arhitecturii și dispunerii străzilor.

Trebinje, orășel de 25.000 de locuitori, este o entitate sârbă din Bosnia-Herzegovina și se află la 20 de kilometri de Marea Adriatică, având o climă mediteraneeană.

Alegerile municipale din Bosnia-Herzegovina sunt prevăzute anul viitor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ