EMOŢII pentru PSD! SENATUL dezbate marţi moţiunea simplă prin care ar putea fi demis ministrul Transporturilor

| 15 sep, 08:38

Moţiunea simplă a PNL, intitulată "Transporturile sub guvernarea PSD sau drumurile care nu duc nicăieri", va fi dezbătută şi supusă votului plenului Senatului în şedinţa de marţi, începând cu ora 16,00, potrivit Agerpres.

În document, liberalii acuză faptul că "indolenţa Guvernului Ponta a dus la stagnarea proiectelor de modernizare a infrastructurii din România" şi la pierderea a trei miliarde de euro din fonduri europene, liberalii dorind astfel să tragă un semnal de alarmă cu privire la necesitatea unui management responsabil în domeniul transporturilor, în lipsa căruia infrastructura din România riscă "să ajungă în pragul colapsului".

"Vă solicităm elaborarea urgentă a unui program de măsuri realist şi adaptat la necesităţile imediate din domeniul transporturilor, prin care să fie evitată pierderea celor trei miliarde de euro din fonduri europene şi să fie finalizate la timp proiectele. Totodată, subliniem că toţi cei vinovaţi de situaţia în care se află infrastructura din România, în frunte cu ministrul, trebuie să plece! Evident, pe autostrăzile 'construite' de Cabinetul Ponta...", se arată în textul moţiunii simple. 

Potrivit liberalilor, Ministerul Transporturilor în guvernarea PSD pare "un sat fără câini". 

"Ministerul Transporturilor nu este condus, iar infrastructura este lăsată de izbelişte. 'Marile Proiecte' visate de Victor Ponta şi de PSD s-au năruit înainte de a fi demarate; în ultimii doi ani, Ministerul Transporturilor ne-a arătat că dezvoltarea este de fapt subdezvoltare, că modernizarea înseamnă învechire şi că drumurile din România nu duc nicăieri", se mai arată în documentul citat. 

De asemenea, în document liberalii critică faptul că premierul Victor Ponta se "laudă" cu lucrări de infrastructură care nu au fost demarate în perioada mandatului său ca şef al Executivului. 

Moţiunea simplă "Transporturile sub guvernarea PSD sau drumurile care nu duc nicăieri" a fost semnată de 44 de senatori liberali.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ