Epic: Gheorghe Funar i-a pus lui Corneliu Vadim Tudor ștampila de ciorditor în frunte

| 24 oct, 2013

Privind la felul jalnic spre rușinos în care ”tribunul” guraliv și fanafaron de odinioară este eliminat pe ușa din spate a politicii, nu putem decât să ne gândim că există pesemne o formă oricât de vagă de justiție divină sau de karma politică.

Adică, să fii eliminat de la conducerea propriului partid și decăzut peste noapte de la rangul de locomotivă politică la cel de adversar politic, deja e mult.

Să mai fii acuzat și de furt, mai ales când este vorba de simboluri de mare valoare națională, poate fi picătura care umple paharul.

Gheorghe Funar, preşedintele în funcție al Partidului România Mare i-a adus acuzații extrem de grave lui Corneliu Vadim Tudor, afirmând despre acesta că ar fi furat steagul de luptă a lui Avram Iancu din sediul PRM. Ba mai mult, același Gheorghe Funar susţine că Tribunul a scos această veritabilă icoană patriotică la licitaţie pentru 10 mii de euro. Piesa, de o valoare inestimabilă nu numai pentru românii ardeleni, ar fi ajuns în proprietatea partidului în urma unei donații făcute cu cinci ani în urmă la Ţebea, de către un sătean din Baia de Criş.

„Steagul a dispărut din sediul partidului PRM, în ceasurile care au trecut am aflat că a fost scos din ţară dus la un prieten de-a lui Vadim Tudor de pe Frankfurt Main şi înscris la această licitaţie", a declarat Funar la România TV.

Discuția s-a agravat ulterior când europarlamentarul Vadim Tudor, peste poate de enervat, a afirmat că steagul se află în posesia sa pentru că l-a primit la acea dată ca pe un dar personal. Corneliu Vadim Tudor pare mai indispus de lovitura de imagine primită și insistă că nu a avut niciodată intenția să vândă valorosul drapel. Ca urmare, Tribunul afirmă că îl va acționa în judecată pentru calomnie pe președintele PRM, Gheorghe Funar.

Situația însă pare mai degrabă jenantă și fără ieșire onorabilă pentru Tribun, având în vedere că din relatările fostului primar de Cluj se desprinde ideea că ar fi existat chiar și o sesizare către ministrul Culturii, Daniel Barbu, în urma căreia steagul de la 1848, brodat cu argint a fost scos de la licitaţie în care valoarea de pornire fusese deja stabilită la 10.000 de euro.

Din această perspectivă, Corneliu Vadim Tudor pare să fi intrat într-o competiție strânsă cu Dan Diaconescu, prins recent cu o minciună gogonată chiar de către purtătorul de cuvânt al Vaticanului, pentru titlul de cel mai compromis politician al anului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ