Șerban Mihăilescu: UNPR va susține introducerea votului de la vârsta de 16 ani

| 11 mar, 14:31

Uniunea Națională pentru Progresul României are ca prioritate, în actuala sesiune parlamentară, susținerea inițiativei legislative de introducere a votului de la vârsta de 16 ani, a declarat vicepreședintele UNPR, senatorul Șerban Mihăilescu.

Potrivit acestuia, proiectul de lege care prevede scăderea vârstei la care cetățenii României pot să își exercite dreptul de vot urmează a fi depus în cel mai scurt timp la Parlament.

'Așa cum se comportă lumea pe rețelele de socializare, se pare că vârsta deciziei, a posibilităților de decizie, a scăzut foarte mult. Considerăm că prin această inițiativă acordăm o atenție deosebită tinerilor', a afirmat Mihăilescu, conform Agerpres.

Potrivit senatorului de Botoșani, printre prioritățile legislative ale UNPR pentru actuala sesiune se mai află Programul 'Primul loc de muncă', care prevede facilități pentru angajarea tinerilor, dar și proiectul de lege privind introducerea de taxe suplimentare pe marile averi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ