Un deputat acuză teroarea din Parlament și trădarea în PPDD

| 08 mar, 11:18

Deputatul Daniel Fenechiu a scris, sâmbătă seară, un mesaj dur pe pagina sa de socializare, în care acuză racolări agresive din fostul PPDD, rebranduit în PND, după condamnarea lui Dan Diaconescu și trădări în partid.

"Anunțul privind înființarea PND, urmat de depunerea actelor de înregistrare a partidului la Tribunalul București, transformarea grupului parlamentar PPDD în grupul parlamentar democrat și popular, extinderea numerică a grupului și perspectivele care se întrevăd au încurcat planurile unora... Evident, iminenta apariției unui nou partid, care sa aibă încă de la formare un grup parlamentar, nu putea rămâne fără riposte...", a scris Daniel Fenechiu, pe pagina sa de Facebook.

Deputatul a adăugat că PNL și UNPR ar fi încercat să atragă deputații PND cu "oferte de transfer apetisante".

"Insistență, presiune constantă, chiar teroare uneori... În opinia mea, un fel de a face politică inacceptabil... O hoție și o încălcare a voinței electoratului, făcută de un partid care trăiește doar din aranjamente si racolări si nu din votul popular... Un anacronism al democrației de care sper sa scăpam cât mai repede... Tuturor acestor tovarăși care încearcă sa ne dezintegreze, le dau o veste proastă: vom exista pentru ca- spre deosebire de cazul lor, românii ne vor! Iar momentul adevărului va fi în 2016, când vom vedea cine va învinge: integritatea și competența sau oportunismul și nesocotirea vointei românilor...".

Daniel Fenechiu a conchis prin a precizat că a amânat CEx-ul pe care-l anunțase pentru 5 martie, pentru că "importorii din Preciziei nu știu ce să facă, să rebranduiască PPDD-ul sau să fuzioneze cu UNPR".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mar, 14:06
liviuioan
--DEPUTATUL--
Noul film--regizat de cel cu 4 cuburi in plutire--figuranti e multi--bugetul nelimitat .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ