EROII din Colectiv. Şi-au dat viaţa pentru a-i SALVA pe alţii

| 01 noi, 11:52

Marturii cutremuratoare scot in evidenta actiunile extraordinare ale unor oameni in tragedia de la Colectiv. Doi tineri care au participat la concert s-au intors in flacari pentru a-si ajuta prietenii. I-au salvat, insa ei nu au mai reusit sa scape.

Claudiu Petre era blogger si fotograf. Supravietuitori ai incendiului spun ca aceasta s-a intors de doua ori dupa prietenii sai.

„Cand am vazut ca se duce flacara in sus, mi-am luat geanta si am fugit la usa… Au fost cateva secunde. Mi-am dat seama ca trebuie sa ma bag undeva, intr-un colt, cat mai jos, ca nu mai respiram normal. M-am bagat in hol, la intrare, si m-a stins Claudiu. M-a luat afara si s-a dus sa mai salveze”, a marturisit prietena lui Claudiu, Flavia.

petre

Claudiu Petre avea 36 de ani. Toata ziua de sambata, presa si sute de oameni au lansat apeluri pentru a-l gasi pe erou, insa nimeni nu avea nicio informatie. Spre seara, trupul sau a fost identificat la morga.

Adrian Rugina a fost tobosar al trupei de folk metal Bucium. Este inca un erou care a facut ca incendiul din Colectiv sa nu inghita si mai multe vieti.

„El este unul dintre eroi… A reusit imediat sa iasa teafar din club, apoi a intrat inapoi sa ajute la salvarea altor vieti, si n-a mai iesit viu. Am aflat despre moartea lui de la prietenii nostri comuni. Sunt afectata de tot ce s-a intamplat”, a declarat Sore Mihalache, fondatoare a trupei Lala Band, pentru Ziarul Ring.

rugina

„O veste grea, din pacate! A murit un Om drag aseara in incendiul de la clubul din Bucuresti. Amintiri extraordinare ma leaga de el, de pe vremea cand cantam in Teuton. Dumnezeu sa te odihneasca!”, a anuntat, pe pagina sa, un alt nume cunoscut din muzica, Adi Bezna.

Adrian Rugina avea 38 de ani, era originar din Piatra Neamt. Sambata seara, zeci de tineri ieseni au aprins lumanari in fata Casei Studentilor Iasi, unde ar fi trebuit sa fie a treia zi a Festivalului Rock‘N’Iasi 2015. Rugina ar fi trebuit sa participe. ”Motivele care ne-au inspirat sa organizam o seara comemorativa sunt asocierea si vechea prietenie cu una dintre victime, Adrian Rugina. Unul dintre cei mai buni si vechi prieteni ai festivalului Rock’N’Iasi si ai trupei Bucovina”, a spus unul dintre participanti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ