Este dovedit ştiinţific. Ce se întâmplă cu bărbaţii care privesc cel puţin 10 minute pe zi sânii femeilor

| 01 noi, 2014

Un studiu realizat în Germania a ajuns la concluzia că bărbaţii care şi-au făcut un obicei din a privi sânii femeilor, fără să facă însă o obsesie din asta, trăiesc mai mult decât cei pentru care dotările semenelor lor nu prezintă un interes aparte.

Doar 10 minute de privit nurii unei femei bine dotate sunt echivalentul a 30 de minute de aerobic”, susţine Karen Weatherby, unul dintre medicii din echipă care a efectuat studiul.

Weatherby, împreună cu un grup de medici din trei spitale din Frankfurt, a ajuns la această concluzie surprinzătoare după ce a comparat sănătatea a 200 de pacienţi internaţi ambulatoriu – 100 dintre ei instruiţi să privească sânii femeilor, iar ceilalţi 100 să se abţină de la a o face. Studiul a relevat faptul că bărbaţii din grupul care privea sânii femeilor aveau tensiunea arteriara şi pulsul mai lente, că în momentele de relaxare.

„Excitaţia sexuală pompează mai bine sângele în inimă şi îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, în general”, precizează Karen Weatherby, care mai adăugă: „Nu există niciun dubiu, privitul sânilor femeilor îmbunătăţeşte starea de sănătate a bărbaţilor”.

„Studiul nostru a scos în evidenţă faptul că atunci când bărbaţii privesc zilnic pentru câteva minute sânii femeilor se reduce la jumătate riscul ca aceştia să sufere un atac de cord sau să facă apoplexie. Credem că această activitate ar putea prelungi viaţa bărbaţilor cu patru, cinci ani”, susţine Karen.

 

Tag-uri: barbati, studiu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 noi, 2014
bragadiru
sanii femeilor
Luiza tu ai sani?
ce naiba subiect gasesti si tu?
ceva mai multa seriozitate ptr mnunca ta e de preferat!
aiureala....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ