Eugen Nicolicea va conduce comisia de anchetă Călăraşi

| 16 dec, 2013

Deputatul Eugen Nicolicea a fost votat în unanimitate preşedinte al comisiei parlamentare de anchetă "Călăraşi", for constituit pentru verificarea legalităţii achiziţiei terenurilor din zona comunei Nana, judeţul Călăraşi.

Eugen Nicolicea va conduce comisia parlamentară de anchetă "Călăraşi", for constituit pentru verificarea legalităţii achiziţiei terenurilor din zona comunei Nana, judeţul Călăraşi.

Comisia este compusă din 13 membri, un preşedinte, un vicepreşedinte şi un secretar, având în vedere că PDL nu şi-a desemnat reprezentanţi în comisie.

Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, a cumpărat 300 de hectare de teren agricol în localitatea Nana, din judeţul Călăraşi. Ea a fost sfătuită chiar de tatăl său, ajutată de unul dintre consilierii lui Traian Băsescu și a făcut un credit pe 30 de ani pentru achiziție.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 ian, 2014
Sion Vasile
Basescu va trebui sa raspunda.
In primul rind eu as vrea sa stiu cum a putut sa cumpre o suprafata atit de mare de la diversi proprietari si cum de i ntimplarea face ca este taman primul om in stat.Eu consider ca aceasta comisie este bine venita sa vedem si noi cei simpli cum se poate face avere cu niste eforturi minime.Avind in vedere ca la basescu nu este prima poate justitia de data asta va face dreptate.As dori foarte mult ca aceasta comisie sa-si faca datoria pina la capat.
16 dec, 2013
bombonica
hotilor
sa ya futa mamonu de modelatori

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ