Fiica preşedintelui ar putea fi executată silit. Ioana Băsescu, somată de primărie să-şi plătească impozitele

| 15 ian, 2014

Cu toate că se poate lăuda cu o moşie de aproximativ 1,3 milioane de euro în judeţul Călăraşi, fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, a „uitat" să plătească impozitul datorat de firma sa din sectorul 1. Drept urmare, s-a trezit anul trecut cu somaţie de la primărie.

Preocupată mai nou de agricultură şi de creditul de 1 milion de euro de la CEC, Ioana Băsescu a uitat să-şi plătească impozitul pentru o firmă pe care o deţine din 2007.

Jurnaliştii de la Ring au descoperit că Ioana Băsescu a fost somată de primărie să plătească impozit pentru firma Creative Business Point, care se ocupă cu activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.

Potrivit Ziarului Ring, ar putea fi vorba despre impozitul pe imobilul în care se află sediul firmei sau pe maşină, în cazul în care SRL-ul Ioanei Băsescu deţine şi automobile.

În caz că nu plăteşte impozitul, Ioana Băsescu ar putea fi executată silit. În 2009, fiica cea mare a preşedintelui spunea că a sistat activitatea firmei respective, însă nu a lichidat-o.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ