EUROVISION 2014: Melodiile care vor concura în finala naţională din această seară - VIDEO

| 01 mar, 2014

În această seară are loc selecţia naţională Eurovision 2014. Show-ul, programat să înceapă la ora 20.30, va fi transmis în direct de Televiziunea Română. Printre artiştii pe care îi vom putea vedea în finala din 1 martie se numără Paula şi Ovi, Vizi Imre, Ştefan Stan feat. Teddy K, Renée Santana.

În urma ascultării celor 150 de melodii validate să participe la selecţia naţională Eurovision, juriul a stabilit un număr de 12 piese care să concureze în finala din 1 martie:

- "Breathe" - Ştefan Stan feat. Teddy K

- "Dacă tu iubeşti", Naomy

- "Despre mine şi ea", Bere Gratis

- "Fiorul iubirii", Silvia Dumitrescu

- "Hardjock", Marcel Crăciunescu

"Hearts Collide", Anca Florescu

- "Kind of girl", Vizi Imre

"Letting go", Renée Santana feat. Mike Diamondz

- "Miracle", Paula şi Ovi

- "One more time", Mirela Vaida Boureanu

"Unpredictable", The dAdA

- "You know", The Zuralia Orchestra

Dintre cele 12 de melodii calificate, telespectatorii împreună cu juriul de specialişti vor alege cântecul care va reprezenta România în acest an la finala internaţională a concursului, în Copenhaga. Selecţia naţională se va desfăşura la Braşov, la Teatrul Sică Alexandrescu şi va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro.

Au fost 159 de melodii înscrise în acest an la Eurovision, 150 au intrat în preselecţie, fiind audiate de juriul de specialitate desemnat de TVR. În spectacolul din 1 martie, cele mai bune 12 melodii anunţate vor fi supuse jurizării publicului larg, dar şi votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca în cazul votului juriului.

Tag-uri: Eurovision
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ