Excludere în PMP. Un fost lider al partidului a fost dat afară

| 03 apr, 22:31

Partidul Mişcarea Populară i-a retras, joi seară, sprijinul politic lui Dan Buzamăt, care a migrat acum câteva luni de la PDL la PMP, fãcând uz de prevederile celebrei Ordonante 55, el fiind, în trecut, liderul organizației.

Dan Buzamăt a fost exclus din PMP pentru că nu s-a implicat suficient în activitatea partidului, după alegerile prezidențiale din noiembrie 2014, la care PMP Bârlad a obținut cel mai bun scor din județul Vaslui.

Fostul șef al PMP Bârlad a declarat, pentru "Monitorul de Vaslui", despre excluderea sa din PMP, că "Dacă este adevărat și nu mă îndoiesc că nu ar fi, cred că e vorba despre un abuz din partea lor. Ca să mă dea afară, trebuie să aibă niște argumente solide. Probabil am deranjat că am scos la Bârlad cel mai bun rezultat pe județ la alegerile prezidențiale, că am făcut campanie asa cum se face, că nu le-am cerut nimic în schimb... Curios este că am venit cu oameni de la PDL la PMP, care nu și-au mai găsit locul în acest partid. Eu unul nu am fost chemat la nicio ședintă de partid sau de Birou Local, iar la Conferința de Alegeri de săptămâna trecută, de la Bârlad, nu am fost invitat. Strategia lor este acum să susțină urmãtorul nume pe listele PDL, adică PNL. Nu mă așteptam la asemenea oameni! Oameni pe care eu i-am bagat în politicã. Și mă refer aici la domnul Onofrei, președintele județean. Eu nu stau în funcția de consilier și o să îmi dau silința ca indemnizatia mea de consilier să ajungă la un ONG, până la următoarele alegeri. Și apoi o să ne apucăm serios de politică, întrucât eu mai am multe cuvinte de spus. Nu minciuni!".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 apr, 03:06
tyrex
Au inceput scursorile si kriminali portocalii sa se manince intre ei, e semn bun ca se va alege praful si de adunatura asta de hoti si mafioti formata de scizofrenicul de bashinescu pentru amanta lui kurva Udrea. Daca adunatura asta de jeguri penale ,ca si noul PNL, a putut fii votata atunci nu va mai mirati ca Romania a ajuns in pragul dezastrului si disparitiei.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ