EXCLUSIV! Lider PSD, lovitură nimicitoare pentru parlamentarii care vor să-şi angajeze rude: “Nu susţin ideea!”

| 01 apr, 14:13

Liderul PSD din Camera Deputaţilor, Marian Neacşu, a declarat, în excliusivitate pentru Obiectiv.info, că nu este de acord cu legea care îi scapă pe parlamentarii care-şi angajezază rudele.

“Nu am ştiinţă desprea vreun astfel de proiect! La niciuna dintre comisiile Camerei Deputaţilor nu se află, după ştiinţa mea, acest tip de proiect! Nu susţin ideea pe care ar conţine-o astfel de iniţiativă. Am reglementat această interdicţie în 2013, în statutul deputaţilor şi senatorilor. Şi sper să rămână aşa”, a afirmat Neacşu.

Proiectul de lege care prevede modificarea Codului Penal pentru a le permite functionarilor publici sa isi angajeze rudele fara sa fie sanctionati pentru conflict de interese a fost adoptat tacit de Senat si a ajuns la Camera Deputatilor, care este for decizional.

Citeste si: Oana Mizil, BOMBA SECOLULUI despre Marian Vanghelie: ce a învăţat în închisoare

Adoptat in data de 25 martie, proiectul a primit aviz negativ atat de la Ministerul Justitiei, cat si de la Comisia Juridica a Senatului.

In ultimele luni, mai multi senatori si deputati au fost sanctionati cu amenda sau cateva luni de inchisoare cu suspendare pentru ca si-au angajat, sotiile, fiii sau fiicele. Mai mult, Oana Mizil, iubita primarului Marian Vanghelie, a demisionat din Parlament după ce a fost fost condamnată de la trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzată de conflict de interese, pentru că şi-a angajat mama la biroul său parlamentar

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ