Extrasele de cont ale Elenei Udrea. Sute de mii de euro pentru shopping de lux

| 20 noi, 17:58

Extrasele de cont ale Elenei Udrea, ataşate de procurori la dosarul Gala Bute, dezvăluie sumele aiuritoare pe cvare le cheltuia fostul ministru al Dezvoltării pe produse de lux la magazine celebre din Roma sau New York. O singură sesiune de cumpărături putea ajunge la aproape 10.000 de euro.

EXTRASE DE CONT ELENA UDREA. Dosarul Gala Bute continuă să producă surpriză după surpriză. După ce au ieşit la iveală intervenţiile Elenei Udrea în politica editorială a mai multor redacţii, după ce au fost dezvăluite aventurile ei imobiliare, încurcate de Adriean Videanu şi Sorin Roşca Stănescu, aflăm acum ce sume cheltuia fostul ministru al Dezvoltării în marile magazine de modă ale lumii.

Extrasele de cont ataşate de procurori la dosar arată sume aiuritoare pe care Elena Udrea le lăsa în câte un magazin de modă, indiferent unde îl găsea: în Bucureşti, la Roma, pe aeroport, la hotel sau la New York.

O singură sesiune de cumpărături putea depăşi 15.000 de lei (Gucci.com sau Ralph Lauren), iar dacă un magazin îi cădea cu tronc, nu avea nicio reţinere să lase şi mai mult de atât, chiar dublu (21.5000 lei la Luisa Via Roma, 39.000 lei la Net-A-Porter Londra).

Ca să nu rămână fără bani, Elena Udrea nu uita să-şi alimenteze conturile, indiferent că o făcea ea sau fostul soţ, Dorin Cocoş. În perioada ianuarie 2010 - ianuarie 2011, acesta a alimentat conturile Elenei Udrea cu nu mai puţin de 420.000 de euro şi 400.000 de lei!

Citeşte şi: Elena Udrea a vrut teren la Snagov. Ce vecini au speriat-o pe fosta consilieră prezidenţială

Ea însăşi îşi alimenta conturile cu sume pornind de la câteva zecii de mii de lei, până la sute de mii de lei (400.000 de lei într-un singur caz) sau sute de mii de euro (212.000 de euro într-un alt caz).

Puteţi vedea mai jos câteva extrase de cont de la dosar, prezentate în premieră de Antena3.


Elena Udrea a avut o replică după apariţia acestor sume în presă. Ea nu le neagă, dar susţine că nu au legătură cu dosarul Gala Bute, ci se încearcă doar discreditarea ei, în lipsa altor probe.

"Reiau un raspuns dat jurnalistilor pe subiectul extraselor mele de cont din perioada 2009-2012 aparute in presa:
1. Orice venit ori cheltuiala incepand cu 2008 apare in declaratia mea de avere, asa ca nu poate fi vorba de "bani negri", mai ales ca platile s-au facut cu cardul, deci din banca.

2. Atasarea extraselor de cont la dosarul penal are doar scop mediatic, pentru a acoperi lipsa probelor impotriva mea. Nu este relevant in cauza cati pantofi mi-am cumparat ci daca am luat sau nu geanta cu bani de la Nastasia.
3. As vrea sa vad si extrasele de cont ale lui Johannis, Blaga, Gorghiu, Atanasiu etc., sa stim pe ce au cheltuit banii, cate costume, cravate au cumparat, cate rochii si-a luat sotia Presedintelui si asa mai departe.

4. Este deja arhicunoscuta placerea mea pentru haine. Dar oricat as fi dispusa sa platesc pentru ele, tot sunt departe mult de cheltuielile pe care altii le fac cu amantele, cu casele, cu averile copiilor, neamurilor etc. Cheltuieli care insa, spre deosebire de ale mele, nu intereseaza pe nimeni", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, a fost trimisă în judecată în dosarul "Gala Bute", în care este acuzată de luare de mită, abuz în serviciu și de încercarea de a deconta fonduri europene cu documente false.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ