Facebook accelerează implementarea motorului propriu Graph Search

| 09 iul, 2013

Facebook a început să implementeze la scară mai mare motorul său de căutare propriu, "Graph Search", a cărui variantă beta a fost lansată în luna ianuarie, scrie AFP.

"În săptămânile imediat următoare, Graph Search va fi accesibil tuturor celor care folosesc Facebook în limba engleză", în SUA, conform blogului oficial al Facebook. Aceşti utilizatori "îşi vor vedea fereastra de căutare actualizată în mod automat".

"Şi este doar începutul", scru reprezentanţii Facebook pe blogul oficial. Ei anunţă şi că se lucrează la versiuni ale motorului de căutare adaptate pentru terminalele mobile, precum smartphone-uri şi tablete.

Spre deosebite de motoarele de căutare online clasice, Graph Search nu face căutări în ansamblul domeniului, ci doar în rândul conţinutului publicat pe Facebook. El va permite, spre exemplu, identificarea muzicii sau filmelor şi cărţilor preferate de anumiţi prieteni din listă.

Mark Zuckerberg a oferit asigurări că acest motor de căutare va respecta criteriile de confidenţialitate caracteristice item-urilor publicate în această reţea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ