Facebook lansează un tool nou pentru gestionarea mai uşoară a conturilor de social media pentru companii

| 18 sep, 18:59

Facebook a lansat platforma Business Suite care oferă companiilor posibilitatea de a gestiona paginile şi profilurile de business din cadrul Facebook, Instagram şi Messenger.

În această schemă ar putea să intre şi WhatsApp, însă Facebook va face cu grijă acest pas, având în vedere ce reacții a atras tentativa anterioară de accesare a datelor personale ale utilizatorilor, în special în Europa.

Noua soluție este disponibilă la adresa business.facebook.com și le va cere companiilor, în primul rând, să facă legătură între conturile de Instagram și Facebook. Ulterior, va fi lansată și o aplicație mobilă pentru iOS și Android, notează Profit.ro.

Citeşte şi Facebook vrea să dezvolte o inteligenţă artificială care să perfecţioneze memoria utilizatorilor

În cadrul Business Suite, administratorii vor vedea notificările, mesajele primite, comentariile și restul activității din cadrul acelor produse în care dețin pagini respectiv profiluri. Tot aici, se pot configura răspunsuri generice, pe care să le folosească rapid în cazul anumitor mesaje și comentarii.

Citeşte şi Facebook îmbunătăţeşte secţiunea Watch cu topic-uri în funcţie de preferinţele personale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 dec, 10:27
raryMenna
clomid chemist warehouse
1997; 99 349 60 fastest place online to order clomid Lucarotti ME, Dunn JM, Webb AJ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ