Facebook îmbunătăţeşte secţiunea Watch cu topic-uri în funcţie de preferinţele personale

| 03 sep, 15:07

Facebook a lansat posibilitatea utilizatorilor de a-şi personaliza videoclipurile care apar în secţiunea Watch, opţiune existentă deja de mult pe YouTube şi Twitter.

Topicurile din Facebook Watch, care au început să apară unora dintre utilizatori, le permite acestora să aleagă subiectele de interes și să primească în feed mai mult conținut din categoriile alese, scrie profit.ro.

Până acum, la fel ca în newsfeed-ul principal, Facebook afișa postările exclusiv pe baza algoritmului, care ia în calcul profilul și istoricul utilizatorilor.

Din profilul personal de la Facebook Watch, utilizatorul poate accesa topicurile disponibile în această secțiune. Topicurile sunt grupate în categorii mai mari, precum Educație, Sport, Muzică, Tehnologie etc.

Este pentru prima oară când Facebook permite utilizatorilor să-și personalizeze feed-ul în acest sens și nu este exclus ca, la un moment dat, această opțiune să fie introdusă și pentru fluxul principal al rețelei sociale.

Citeşte şi Facebook va schimba semnificativ aplicaţia WhatsApp

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ