Familia regală se mută în Timiş. Au cerut în instanţă cel mai frumos castel din Banat

| 26 feb, 2014

Familia Regală se va muta în scurt timp lângă Timișoara. Cel puţin aşa susţine Prințul Paul de România, care a cerut în instanță un castel și un parc ce valorează un milion de euro.

Prințul Paul de România, cel care se declară membru al Familiei Regale a României, e un om mai bogat cu cel puțin un milion de euro. El a cerut în instanță castelul și parcul regal din Banloc, județul Timiș, susținând că vrea să se mute aici cât se poate de repede, scrie exclusivtm.ro.

Pe lângă fostul castel regal al principesei Elisabeta a Greciei, sora regelui Carol al II-lea, prinţul a cerut să îi fie retrocedate sute de hectare de teren, păduri, o pescărie și o orezărie. A câștigat în instanță doar mică parte din ce a revendicat, dar nu vrea să renunțe, iar localnicii din Banloc sunt alături de el, mai ales că fosta clădire regală e acum o ruină.

"Membrul familiei regale a venit de mai multe ori la noi. Tot spune că vrea să se mute aici. Dacă mă întrebați pe mine, ei mâine i-aș da castelul, că toată clădirea pică. Măcar să investească în castel. Ne-a arătat acte din care rezultă că el e moștenitor, dar i-am spus că e nevoie de proces. A deschis mai multe procese, știu că Prefectura Timiș ne reprezintă pe noi, iar o parte dintre litigii le-am pierdut deja", spune primarul comunei Banloc, Cornel Tota.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ