Fata Andei Călugăreanu, GEST imcredibil la MORMÂNTUL mamei

| 16 iul, 09:11

Problemele par să se fi sfârşit pentru Ioana Tufaru, fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu, de când l-a întâlnit pe Ionut, un lucrător la salubritate.  Cei doi sunt împreună de şase luni, iar la finele lui 2015 se aşteaptă să devină şi părinţi.

Aşa că o cerere în căsătorie era aşteptată. Iar ea nu a întârziat să apară. Locul ales însă nu a fost poate cel mai romantic, iar unora ar putea să li separă bizar, dar pentru Ioana a fost plin de însemnătate.

S-a întâmplat la mormântul mamei ei, locul unde Ioana vine să se reculeagă ori de câte ori are o problemă. „Poate multă lume mă va condamna, dar am ales să fac acest gest lângă mormântul mamei tale pentru că ştiu că aici te simţi cel mai aproape de ea. Ioana te iubesc!

Vrei să fii soţia mea”, a sunat cererea lui Ionuţ, potrivit WOWbiz. Evident, fiica Andei Călugăreanu a răspuns da, simţind că de undeva de acolo de unde se află a avut şi binecuvântarea mamei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ