FC Steaua a formulat o contestaţie în anulare la decizia ICCJ privind marca

| 16 mar, 21:37

FC Steaua a formulat o contestaţie în anulare la decizia ICCJ privind marca Steaua Bucureşti, susţinând că Instanţa Supremă a pronunţat sentinţa în acest caz "cu încălcarea normelor imperative referitoare la competenţă".

„Termenul pentru formularea cererii de revizuire începe să curgă în anumite cazuri de la momentul pronunţării hotărârii atacate, motiv pentru care am manifestat diligenţă şi prudenţă şi am declarat calea de atac a revizuirii înaintea redactării hotărârii. După redactarea deciziei nr. 3425/2014, pronunţate de ICCJ, am constatat că instanţa de recurs a săvârşit o greşeală care nu poate fi încadrata în materia revizuirii, ci în materia contestaţiei în anulare: ICCJ a pronunţat decizia nr. 3425/2014 cu încălcarea normelor imperative referitoare la competenţă, respectiv cu încălcarea competenţei sale materiale funcţionale. Această eroare a instanţei ne-a determinat să renunţăm la cererea de revizuire şi să formulăm în termenul definit de lege o contestaţie în anulare, care, în opinia noastră, este perfect justificată. Aşadar, anularea cererii de revizuire (taxa de timbru fusese fixată la 10 lei, nu la 100 lei) nu este rezultatul vreunei erori, ci reprezintă opţiunea noastră de a nu încărca inutil rolul instanţelor de judecată cu cereri care nu sunt 100% întemeiate”, se arată în comunicatul citat.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a anulat, la 3 decembrie 2014, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

 

Citeşte şi: Numele STEAUA, motiv de controversă în CNA. Mesajul DISPERAT al unui FAN

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ