Fed Cup: Simona Halep a învins-o pe Bojana Jovanovsk, iar România conduce Serbia cu 2-0

| 20 apr, 2014

Echipa feminină de tenis a României conduce formaţia Serbiei cu scorul de 2-0, duminică, la Arenele BNR din Bucureşti, după ce Simona Halep a învins-o pe Bojana Jovanovski cu 6-2, 6-4, în a doua partidă de simplu a meciului din play-off-ul Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Meciul s-a reluat de la scorul de 3-1, 15-15 în favoarea Simonei, după ce a fost întrerupt de ploaie sâmbătă. Halep, numărul cinci mondial, şi-a adjudecat primul set cu 6-2, dar cel secund a fost mai echilibrat. Simona a salvat două mingi de break la 3-2, dar apoi şi-a pierdut serviciul şi Jovanovski a egalat, 4-4. Halep a reuşit rebreak-ul, încheind meciul cu un ghem alb, transmite Agerpres.

Simona Halep câştigase singurul meci cu Bojana Jovanovski, în 2011, în primul tur la Wimbledon, cu 6-1, 6-2.

Sorana Cîrstea a adus primul punct pentru România, după ce a învins-o pe Ana Ivanovic cu 3-6, 6-1, 6-2 în prima partidă de simplu.

Halep va juca şi următoarea partidă de simplu, la circa o oră după încheierea meciului cu Jovanovski, urmând să o înfrunte pe Ana Ivanovic (numărul 12 mondial). Duminică se vor juca şi partidele Cîrstea - Jovanovski, la simplu, şi Irina Begu/Monica Niculescu - Jovana Jaksic/Nina Stojanovic, la dublu.


Tag-uri: Fed Cup, Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ