Veste excelentă pentru Simona Halep: Serena Williams s-a retras de la Madrid

| 09 mai, 2014

Jucătoarea română va juca azi în sferturile de finală, împotriva Anei Ivanovici, iar dacă va ajunge în semifinale își va măsura forțele cu cehoaica Petra Kvitova.

Simona Halep, cap de serie patru, la Madrid va încrucișa racheta azi, de la ora 16.00, cu sârboiaca Ana Ivanovici, a 11-a favorită la victoria finală.

Cele două jucătoare s-au mai duelat de trei ori până în prezent, iar belgrădeanca în vârstă de 26 de ani, fostă câștigătoare la Roland Garros, conduce cu 2-1. Singura confruntare pe zgură a avut loc în urmă cu doar câteva săptămâni, la București, unde Ivanovici a învins-o pe Halep în două seturi (6-3, 7-6), într-o partidă din Fed Cup.

Dacă va reuși să se impună azi, constănțeanca de pe locul cinci în ierarhia WTA, va juca împotriva cehoaicei Petra Kvitova, după ce americanca Serena Williams şi-a anunţat retragerea din turneu în urma unei accidentări la gleznă.

Liderul autoritar al tenisului feminin era deținătoarea trofeului la Madrid, iar în primele trei partide cedase un singur set, relatează yahoo.ro. Simona Halep nu a reușit să o învingă încă pe Serena Williams.

În jumătatea inferioară a tabloului puternicei competiții iberice se vor disputa următoarele partide, tot în sferturile de finală: Maria Șarapova (Rusia, 8) - Na Li (China, 2) și Caroline Garcia (Franța, calificări) - Agnieszka Radwanska (Polonia, 3).

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ