FedCup: România va întâlni una dintre echipele Slovaciei, Argentinei, Spaniei şi Elveţiei

| 22 apr, 2014

Jucătoarele tricolore vor întâlni una dintre echipele Slovaciei, Argentinei, Spaniei şi Elveţiei în Grupa Mondială II a Cupei Federaţiei la tenis, care va avea loc la începutul lunii ferbuarie a anului viitor.

Victoria obţinută week-end-ul trecut în faţa Serbiei a propulsat echipa României de pe locul 25 pe locul 16, cu 3.170 de puncte, în clasamentul Cupei Federaţiei dat publicităţii marţi.

Pe baza acestui clasament se stabilesc capii de serie la tragerile la sorţi. România nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi a partidelor din Grupa Mondială II, care va avea loc la 4 iunie, la Roland Garros.

În afară de România, în această fază a competiţiei vor mai evolua Slovacia (locul 10), Argentina (locul 11), Spania (locul 12), Elveţia (locul 13), SUA (locul 14), Suedia (locul 15) şi Olanda (locul 17). Astfel, jucătoarele tricolore vor întâlni una dintre echipele Slovaciei, Argentinei, Spaniei şi Elveţiei, capii de serie la tragerea la sorţi de la Paris.

Echipa României, formată din Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Irina-Camelia Begu, a învins finalista ediţiei din 2012 a FedCup, Serbia, cu scorul de 4-1 şi s-a calificat în Grupa Mondială II. În clasamentul competiţiei, Serbia se menţine pe locul 6, cu 6.117,5 puncte.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ