Simona Halep dezvăluie secretul succesului de la Madrid

| 09 mai, 2014

Simona Halep a dezvaluit cum a reusit s-o invinga pe Sabine Lisicki in optimile de finala ale turneului de la Madrid.

Sportiva romanca le-a scris fanilor imediat dupa partida de joi seara pe blogul ei de pe site-ul oficial WTA. "A fost un meci dificil, Sabine a jucat foarte bine. A lovit bine si m-a facut sa alerg mult. In setul doi mi-am spus ca nu am nimic de pierdut si ca trebuie doar sa castig mai multe puncte la rand ca sa revin in joc. Asa ca am luptat pentru fiecare punct si a fost bine in final.

Cred ca unul din momentele importante ale meciului a fost atunci ca d am reusit breakul in setul doi. Ea a servit foarte bine iar breakul mi-a dat multa incredere. Am jucat mult mai relaxata dupa aceea", a scris Simona.

Numarul 5 din clasamentul mondial a tinut sa le multumeasca si romanilor care au sustinut-o din tribune. "Am vazut o multime de steaguri romanesti in tribune, e incredibil cat de multi oameni au venit sa ma sustina. Ma sprijina la fiecare turneu. Au fost si multi spanioli de partea mea, e uimitor. Vreau sa le multumesc mult tuturor", a mai scris Halep.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid dupa ce a invins-o in trei seturi pe Sabine Lisicki.

Romanca a pierdut primul set, scor 5-7, insa a revenit fantastic si s-a impus in urmatoarele doua, 6-3, 6-2, obtinand calificarea.

Tag-uri: Madrid, Simona Halep, wta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ