Simona Halep şi-a aflat adversara de la Roland Garros. Are culoar favorabil până în semifinale

| 23 mai, 2014

Simona Halep si-a aflat, vineri, adversara pe care o va intalni in primul tur de la Roland Garros, turneu la care este considerata a patra favorita.

Jucatoarea in varsta de 22 de ani va deschide turneul din capitala Frantei cu un meci impotriva Alisei Kleybanova din Rusia (locul 87WTA).

Ocupanta locului 4 in clasamentul WTA a avut parte de noroc la tragerea la sorti, evitand partea de tabel pe care se afla Serena Williams si Maria Sarapova.

Astfel, conform previziunilor, in cazul in care nu vor avea loc surprize, Halep o va intalni in sferturile de finala pe cehoaica Petra Kvitova. In semfiinale, Halep o poate intalni pe castigatoarea duelului dintre Jankoivici si Na Li.

De asemenea, potrivit previziunilor, optimile de finala i-ar putea aduce-o in fata pe Sloane Stephens. Alexandra Cadantu si Sorana Carstea vor avea adversare din calificari, in timp ce Monica Niculescu o va intalni pe Kaia Kanepi din Estonia.

La masculin, Victor Hanescu il va intalni pe francezul Gael Monfils in primul tur.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ