Declaraţie surprinzătoare a Simonei Halep legată de clasamentul WTA

| 15 mai, 2014

Simona Halep a câștigat miercuri primul meci pe care l-a jucat la Roma, contra lui Madison Keys, în turul al doilea, apoi s-a retras, din cauza unor dureri abdominale. La revenirea în țară, joi, Simona Halep a declarat că nu joacă pentru clasamente.

Finalistă săptămâna trecută la Madrid, Simona Halep nu știe exact ce loc va ocupa în ierarhia WTA la începutul săptămânii viitoare: „Cred că voi fi pe patru, nu știu exact, nu mă prea pricep la clasamente, dar nu joc pentru clasamente, joc pentru mine, joc pentru a câștiga multe meciuri și pentru a câștiga turnee. Vom vedea în viitor cât de departe ajung.”

Ea a vorbit și despre înfrângerea în fața Mariei Sharapova, în capitala Spaniei:„Nu prea are slăbiciuni, pentru că de aia câștigă tot pe zgruă. A bătut-o doar Serena în ultimii trei ani, de când au jucat împreună. Sunt jucătoare foarte bune. Mă lupt și încerc și eu să muncesc, să nu am slăbiciuni, ca să pot și eu să fiu acolo sus.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ