Preţul succesului: ce-au facut Halep şi Cîrstea, la 5 dimineaţa, după succesul cu Serbia

| 22 apr, 2014

Simona Halep si Sorana Cirstea, jucatoarele care au contribuit decisiv la calificarea Romaniei in Grupa Mondiala II a Fed Cup dupa o pauza de 19 ani, nu s-au putut bucura din plin de acest succes.

Luni dimineata, in jurul orei 5, Halep si Cirstea au ajuns la Aeroportul Otopeni, de unde au plecat spre Frankfurt (Germania). De aici, cele doua jucatoare au urmat un drum de aproximativ 200 de kilometri cu masina, pana la Stuttgart, pentru a participa la un turneu WTA.

Imediat dupa victoria de duminica, fetele din nationala Romaniei au fost chemate la un restaurant din Capitala, unde a avut loc o mica petrecere la care au luat parte toti cei care au contribuit la acest succes, inclusiv Ilie Nastase si Ion Tiriac.

Sorana Cirstea si Simona Halep au parasit insa primele locatia, motivand ca trebuie sa-si faca bagajele si sa se odihneasca pentru zborul de a doua zi.

Romania s-a calificat in Grupa Mondiala II a Fed Cup, dupa o pauza de 19 ani, in urma succesului obtinut in fata Serbiei, scor 4-1.

Tara noastra isi va afla in luna iunie adversara din Grupa Mondiala II. Daca va castiga urmatoarea intalnire, Romania va juca un baraj pentru promovarea in Grupa Mondiala I.

Meciurile din Grupa Mondiala II vor avea loc in februarie 2015.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ