Rafael Nadal joacă finala de la Madrid cu japonezul Kei Nishikori

| 11 mai, 2014

Rafael Nadal, numărul 1 mondial, şi japonezul Kei Nishikori se vor înfrunta, duminică, de la ora 20,15 (ora României), în finala turneului ATP World Tour Masters 1000 de la Madrid.

Rafael Nadal, numărul 1 mondial, şi japonezul Kei Nishikori se vor înfrunta, duminică, de la ora 20,15 (ora României), în finala turneului ATP World Tour Masters 1000 de la Madrid (Mutua Madrid Open), dotat cu premii totale de 3.671.405 euro.

Rafael Nadal, principalul favorit şi triplu câştigător al turneului, s-a impus cu 6-4, 6-3 în semifinala de sâmbătă cu compatriotul său Roberto Bautista Agut. Deţinătorul titlului a avut nevoie de o oră şi 43 de minute pentru a trece un adversar aflat pe locul 45 în lume. Nadal va juca a 90-a sa finală în circuitul ATP, însă ar fi pentru iberic primul titlu pe zgură în acest sezon. Rafa Nadal, învins în sferturi de finală la Monte Carlo şi Barcelona, are o serie de 12 seturi consecutive câştigate la Madrid.

În a doua semifinală din capitala Spaniei, niponul Kei Nishikori (N. 10) l-a învins în trei seturi pe spaniolul David Ferrer, numărul cinci mondialo, cu 7-6 (5), 5-7, 6-3. Nishikori, 24 ani, 12 ATP, va juca a doua sa finală la rând, tot pe zgură, după cea câştigată săptămâna trecută contra columbianului Santiago Giraldo, la Barcelona.

Nadal l-a învins pe Nishikori în toate cele şase meciuri directe, ultima oară în optimile de finală la Australian Open, anul acesta, cu 7-6 (3), 7-5, 7-6 (3).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ