Rafael Nadal, în semifinale la Turneul de la Madrid

| 09 mai, 2014

Rafael Nadal, nr. 1 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului Masters 1000 de la Madrid, dotat cu premii în valoare de 3.671.405 euro.

Rafael Nadal, nr. 1 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului Masters 1000 de la Madrid, dotat cu premii în valoare de 3.671.405 euro, în urma victoriei obţinute vineri în două seturi, 6-4, 6-2, în faţa cehului Tomas Berdych, al 6-lea jucător mondial.

Nadal a pus astfel capăt seriei negre pe care a avut-o pe zgură în acest sezon, notează AFP. Spaniolul a fost eliminat în sferturi de finală la Monte Carlo şi Barcelona. Vineri, el a trecut convingător de Berdych, după o oră şi 27 de minute de joc. Este a 17-a victorie consecutivă a lui Nadal în faţa cehului, care nu l-a mai învins din 2006.

Adversarul lui Nadal în semifinale va fi fie compatriotul său Roberto Bautista (nr. 45 mondial), fie surprinzătorul columbian Santiago Giraldo (nr. 46 mondial), care a trecut de Andy Murray şi Jo-Wilfried Tsonga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ