Djokovic l-a învins pe Nadal la Miami: Am făcut cel mai bun meci în faţa celui mai valoros adversar

| 31 mar, 2014

Tenismanul sârb Novak Djokovic a declarat că în finala turneului de tenis de la Miami (ATP), câştigată duminică în faţa spaniolului Rafael Nadal, cu 6-3, 6-3, a făcut cel mai bun meci în faţa celui mai valoros adversar.

'Mi-a plăcut mult să joc această finală, m-am simţit bine tot meciul', a afirmat Djokovic, adăugând că 'împotriva lui 'Rafa' ştiu întotdeauna la ce să mă aştept, nu mai avem niciun secret unul faţă de altul. Trebuie doar să fii în maximum de formă şi să nu-l laşi să-şi facă jocul. M-am pregătit foarte bine pentru această finală. Am câştigat la Indian Wells şi a fost extraordinar, mi-a dat multă încredere în mine. Am avut de atunci multe meciuri în care a trebuit să răstorn situaţia în favoarea mea, dar aici turneul a decurs perfect de la început până la final. Am reuşit să-mi ridic nivelul de joc pe măsură ce am avansat în competiţie. Am făcut cel mai bun meci al meu în faţa celui mai valoros adversar'.

La rândul său, Rafael Nadal a apreciat că 'Djokovic a fost mai bun la toate capitolele jocului, pur şi simplu aşa au stat lucrurile. Vreau să-l felicit, dar voi continua să muncesc pentru ca viitoarea noastră confruntare să aibă un alt deznodământ''.

Ibericul a apreciat că nu s-a mişcat la fel de bine ca alte dăţi, în timp ce Djokovic s-a aflat la locul potrivit de fiecare dată.

''Bilanţul meu este pozitiv, pentru că ce s-a întâmplat la Australian Open (accidentare la spate în finală) a schimbat cumva datele problemei. Am venit la Indian Wells fără să mă aflu la sută la sută din capacităţile mele. Dar totuşi am câştigat două turnee (Doha şi Rio), am disputat o finală a unui turneu major şi una de categoria Masters 1.000. Voi aborda următoarele competiţii cu încredere şi nu cred că am suferit aici un blocaj mental. Sunt de mult timp în circuit, am câştigat 26 de turnee Masters 1.000, deci nu este o problemă', a conchis Nadal.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ