Simona Halep, operată de urgenţă

| 20 mar, 2014

Simona Halep a fost supusa unei interventii chirurgicale de urgenta inainte de a lua startul la turneul WTA de la Miami. Sportiva noastra a avut cateva probleme medicale in timpul jocurilor de la Indian Wells iar imediat dupa semifinala pierduta cu Agnieszka Radwanska a ajuns pe mana doctorilor.

In urma controlului s-a descoperit o mica problema la unul dintre degetele de la picior, Simona fiind operata de urgenta pentru a putea participa la turneul de la Miami.

"Are o problema la un deget, o unghie incarnata care nu-i dadea pace. A suferit o mica interventie, peste care sper sa treaca cat mai repede. Dar este o nimica toata pentru ea", a dezvaluit tatal Simonei, Stere Halep, in Ring.

Simona a suferit o accidentare si in urma cu o luna, atunci cand a abandonat in primul tur al turneului din Dubai.
Simona Halep va juca joi noaptea in turul II de la Miami, constanteanca urmand a o intalni pe Casey Dellacqua.

Jucatoarea in varsta de 22 de ani a scris o pagina importanta din istoria tenisului romanesc in primele luni ale anului 2014, devenind a treia tenismena din tara noastra care ajunge in Top 10 WTA si prima care atinge pozitia a cincea in clasamentul mondial.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ