Năstase: E un meci foarte greu pentru Simona Halep, Radwanska e o jucătoare mobilă

| 14 mar, 2014

Fostul lider ATP Ilie Năstase a declarat, vineri, că partida Simonei Halep din semifinalele turneului de la Indian Wells va fi foarte dificilă, adversara sa, poloneza Agnieszka Radwanska, fiind o jucătoare mobilă şi eficientă.

"E un meci foarte greu pentru Simona, Radwanska e o jucătoare mobilă. Nu are un stil atât de frumos, dar e eficace prin tot ceea ce face ea pe teren. O să fie greu, dar dacă ai turnee în spate câştigate, trebuie să ai încredere", a declarat Năstase după conferinţa de presă prilejuită de organizarea turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Ilie Năstase consideră că din momentul în care Simona Halep va reuşi să câştige un turneu de Grand Slam va fi capabilă să se impună şi în altele: "Simona trebuie să-şi dozeze eforturile pentru un turneu de Grand Slam. Dar e greu. Jocul de tenis este un joc de încredere, pe care o capeţi doar câştigând turnee importante. Ei îi trebuie un turneu de Grand Slam. În momentul în care se va întâmpla asta va fi în stare să câştige mai multe, nu numai unul. Asta ar fi cel mai indicat. Deşi sunt multe jucătoare care nu au câştigat nicun turneu de Grand Slam, dar au fost numărul 1".

Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, va juca, în această noapte, cel mai devreme la ora 03.30, cu jucătoarea poloneză Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, în semifinalele turneului de la Indian Wells, cu premii totale de aproape şase milioane de dolari.

Meciul Halep-Radwanska este al patrulea de pe terenul central. Startul este programat la ora locală 18.30, 03.30 în România, dar depinde şi de partida anterioară, în care se întâlnesc Ernests Gulbis şi John Isner.

Simona Halep şi Agnieszka Radwanska s-au întâlnit de cinci ori în circuitul WTA, scorul fiind 3-2 în favoarea jucătoarei de 25 de ani din Polonia, însă românca s-a impus în ultimele două meciuri, la Roma în 2013, scor 6-7, 6-1, 6-2, şi la Doha în acest an, scor 7-5, 6-2.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ