Simona Halep: Sunt bucuroasă că am ajuns pe locul 5 în lume

| 15 mar, 2014

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a recunoscut că nu a făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale sale în partida pierdută în fața polonezei Agnieszka Radwanska (6-3, 6-4), vineri la Indian Wells, însă tristețea eliminării în semifinalele turneului californian a fost atenuată de faptul că, începând de luni, reprezentanta țării noastre va urca pe locului 5 în clasamentul WTA.

"Agnieszka a jucat cu adevărat foarte bine și a meritat să câștige astăzi. Cred că am început meciul puțin cam moale, nu am fost pregătită de joc. Adversarei mele i-au reușit toate mingile, iar eu a trebuit să alerg foarte mult. Însă Agnieszka a evoluat foarte bine, este o mare jucătoare și e întotdeauna foarte greu să joci împotriva ei", a spus Simona Halep la final.

Deși nu a reușit să ajungă în finală, cea mai bună jucătoare română a momentului s-a declarat mulțumită de maniera în care a evoluat la actuala ediție de la Indian Wells.

"Acest turneu a fost foarte, foarte bun pentru mine. Am jucat cu adevărat bine în meciurile de aici și sunt fericită că am ajuns în semifinale. Veneam și după o accidentare, una mică, e adevărat, însă nu a fost ușor. Așa că vreau să mă bucur de rezultatul meu. Mâine voi merge la piscină, iar apoi din nou la cumpărături", a adăugat campioana română.

Simona Halep consideră, totodată, că accederea pe locul 5 în ierarhia mondială a tenisului feminin reprezintă o mare performanță.

"Sunt foarte bucuroasă pentru noua mea clasare. Voi fi numărul 5 în lume și este extraordinar pentru mine. Nu sunt tristă pentru că am pierdut aici, se mai întâmplă. Acesta este tenisul. Trebuie să înțeleg că nu pot câștiga toate meciurile", a conchis jucătoarea română.

Tag-uri: Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ