Ion Ţiriac critică inconstanţa Simonei Halep din timpul partidelor

| 14 mar, 2014

Omul de afaceri Ion Ţiriac a declarat, vineri, că este deranjat de inconstanţa pe care jucătoarea de tenis Simona Halep o arată în timpul partidelor, când câştigă uşor primul set şi îl pierde la fel pe următorul.

"Pe mine singurul lucru care mă deranjează la Simona este faptul că primul set câştigă cu 6-0, apoi pierde cu 6-1 în setul doi, după care este condusă cu nu ştiu cât în setul trei şi mai şi câştigă şi mai şi pierde", a spus Ţiriac.

Ion Ţiriac a criticat şi faptul că, după ce a câştigat turneul de la Doha, Halep a mers imediat la Dubai pentru a abandona după numai un set din cauza unei accidentări. "Mă deranjează grozav că după ce câştigă un turneu se prezintă la următorul şi abandonează după un set. Păi cineva nu a sfătuit-o pe fata asta că dacă nu e în plenitudinea forţelor nu participi? De bani nu are nevoie, nu o fi Federer cu 82 de milioane pe an, dar totuşi banii şi-i face corect. Trebuie să aibă pe cineva împrejur", a spus Ţiriac.

Omul de afaceri a afirmat că Simona Halep are o problemă din punct de vedere mental cu Serena Williams. "Simona Halep are o problemă cu Serena Williams. Dacă Simona Halep are un antrenor, sfătuitor, n-ar pierde 6-1, 6-2 cu Serena. Azi pierzi 6-0,6-0 cu Serena, deci ai pierdut meciul. Ia stai matale acolo pe linie, nu te da cu un sfert de metru înapoi şi las-o să câştige şi pe aia, nu greşi tu tot timpul. Şi dacă câştigă bravo, nu mai e niciun fel de presiune", a subliniat Ţiriac.

Ion Ţiriac este de părere că în meciurile cu Serena Williams, Halep trebuie să fie mult mai agresivă, să preia ea iniţiativa. "După părerea mea este o treabă de geometrie şi de susţinere a vitezei mingii. Şi treaba asta o poate face numai compensând ceea ce îi lipseşte. Pentru că perfect nu e nimeni. Iar dacă pe Serena Williams a fost în stare cineva să o plimbe de două ori, dreapta-stânga, s-a terminat. Pentru că nu se mişcă aşa ca lumea acolo. Dar trebuie să fii în stare. De aceea Serena Williams loveşte fiecare minge ca şi cum ar fi ultima din viaţa ei. Dar uite că se poate să piardă dacă găseşti una ca Ana Ivanovici. Simona Halep trebuie să stea acolo înăuntru, să joace ping-pong de acolo, să i se ducă mingea înapoi adversarei cu doi metri mai repede. Repede e timp, metri e distanţă. Dacă schimbi timpul pe distanţă, atât timp cât stă mai aproape, mingea adversarei îi vine mult mai repede înapoi. Atunci e foarte simplu", a precizat Ţiriac.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ