Simona Halep, despre cel mai controversat moment din viaţa ei: De atunci s-a schimbat tot

| 25 mar, 2014

Simona Halep a acceptat, dupa o pauza de cativa ani, sa vorbeasca despre momentul care a nascut numeroase discutii in intreaga lume.

Ocupanta locului 5 in clasamentul mondial a acordat un interviu pentru numarul din luna aprilie a revistei franceze Tennis Magazine, in care a abordat si subiectul operatiei de reducere a bustului.

Simona Halep spune ca interventia ce a avut loc in 2010 i-a schimbat complet viata si cariera si se felicita ca a luat aceasta decizie.

"Unul dintre cele mai marcante evenimente din cariera mea a fost operatia de reducere a bustului, facuta in 2010. Dupa aceea, am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine pe teren. Eram mai rapida. Inainte, din cauza pieptului, mi se intampla des sa am dureri de spate. Astazi totul este in regula. De atunci s-a schimbat tot!", a spus Halep, potrivit ziare.com.

Jucatoarea in varsta de 22 de ani a mentionat apoi ca a luat aceasta decizie din dragoste pentru tenis.

"Aceasta operatie mi-a schimbat viata si cariera! Am luat aceasta decizie din dragoste pentru tenis. Astazi sunt multumita ca am facut-o", a mentionat Halep.

In 2010, cand Simona Halep si-a manifestat intentia de a se opera, tabloidul britanic The Sun a lansat o campanie prin care incerca sa o determine pe romanca sa revina asupra deciziei.

In pofida acestui lucru, Halep si-a redus bustul, iar din acel moment ascensiunea in tenisul mondial a fost fulminanta.

Tag-uri: Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ