Simona Halep a devenit cetăţean de onoare al judeţului Constanţa

| 17 mar, 2014

Simona Halep, ocupanta locului 5 în clasamentul jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), a fost desemnată luni cetățean de onoare al județului, diploma și placheta ce se acordă odată cu titlul fiind ridicate de tatăl sportivei, în cadrul unei ședințe a Consiliului Județean.

Președintele CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, a menționat că, prin acest titlu, Simonei Halep i se acordă "onoare, demnitate și cinste".

"Indiferent că suntem de stânga sau de dreapta, trebuie să susținem sportul care este cel mai bun ambasador al României, mai bun decât diplomații", a afirmat Constantinescu.

La începutul acestei luni, primarul Constanței, Radu Mazăre, a afirmat la finalul unei ședințe a Consiliului Local Municipal că deocamdată nu este momentul ca Simona Halep, constănțeancă de origine, să fie omagiată de către municipalitate, pentru că mai are cale lungă de parcurs.

"Va fi omagiată, dar știți cum a spus Țiriac: 'Stai că mai are cale lungă'. Nu știu, o să ne gândim, dar eu vă spun la fel cum a spus cel mai mare tenisman. (...) Sigur, e foarte bună, e viitorul României, dar ... mai are, mai are mult. Să vedem, o s-o omagiem, cine știe! (...) O să-i dăm numele unei străzi, cetățean de onoare. (...) Eu vă spun ce am constatat. Gândirea mea, regăsită în spusele lui Ion Țiriac despre care nu cred că putem vreunul dintre noi să comentăm activitatea în tenisul mondial", a spus Mazăre.

Simona Halep a semnat luna trecută un contract de primire în folosință gratuită a unui teren în suprafață de 500 de metri pătrați în stațiunea Bușteni, care i-a fost atribuit în baza unei hotărâri a Consiliului Local după ce, în decembrie anul trecut, i-a fost conferit titlul de cetățean de onoare al orașului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ