Serena Williams: "Simona Halep are toate șansele să câștige un titlu de Grand Slam"

| 28 mar, 2014

Serena Williams nu are deocamdată rival în lupta pentru prima poziție în lume, însă este conștientă de faptul că va fi detronată la un moment dat. Chiar dacă acest lucru nu se va întâmpla foarte curând, ocupanta primului loc în lume merge pe mâna Simonei Halep, despre care are numai cuvinte de laudă.

"Simona este o jucătoare foarte bună. Cred că este foarte concentrată pe tot ce face. Se dedică la capacitate maximă și este o luptătoare. Când o auzi vorbind despre tenis, îți poți da seama cât de bine se simte. Iubește să câștige. Cel mai important, Simonei îi place să se antreneze din greu ca să obțină rezultate bune. Cred că are tot ce îi trebuie pentru a cuceri un titlu de Grand Slam", a spus Serena Williams, potrivit digisport.ro.

Singura jucătoare din România care și-a trecut în palmares un titlu major este Virginia Ruzici - la Roland Garros, în 1978. Manageriată chiar de ilustra fostă jucătoare, Simona Halep a devenit cea mai bine clasată sportivă din istoria țării noastre - locul 5 WTA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ