Ilie Năstase, la România TV: Vreau să apar o dată şi a doua zi îmi dau demisia

| 16 mar, 2014

Fostul mare tenisman Ilie Năstase vrea să ajungă în Parlamentul European. "Vreau să spună un român ce se întâmplă în ţara noastră", îşi motivează marele Nasty dorinţa.

Ilie Năstase şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile europarlamentare 2014 şi a fost deja contactat de două partide. Unul este PRM, care în ciuda lipsei unui acord ferm s-a grăbit să anunţe într-un comunicat că Ilie Năstase va candida pe listele sale. Al doilea rămâne încă un mister, Ilie Năstase nedorind să facă public numele formaţiunii.

"Gheorghe Funar a fost primul care m-a contactat şi cu care am discutat, dar nu e nimic sigur. Eu vreau să mă duc la Parlamentul European, mă înscriu ca cetăţean, ca europarlamentar, stau la coadă, dacă e nevoie, şi două luni. Vreau să intru ca să apar doar o dată acolo, să vorbesc despre România şi a doua zi îmi dau demisia. Vreau să spună un român ce se întâmplă în ţara noastră, că toată lumea spune numai prostii acolo", a declarat Ilie Năstase, la România TV.

"Eu nu am treabă cu maghiarii, eu am treabă cu Laszlo Tokes, care incită oamenii. Eu în '96 am candidat ca deputat pentru Harghita şi am găsit doar vreo 12 români pe acolo. Eu am trăit şi la New York şi acolo homosexualii aveau ziua lor, irlandezii la fel, dar nu cerea nimeni jumătate din Manhattan. Cât trâiesc eu, nu o să ia nimeni un deget din ţara asta, fie ei maghiari, sârbi sau ce vor ei. Dacă vor autonomie, să se ducă în Tirol sau la Viena, că e mai aproape", a mai spus Ilie Năstase, potrivit rtv.net.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ