FEMEIA care a câștigat în INSTANȚĂ dreptul de a-și ucide COPILUL. Cum a fost posibil

| 27 oct, 2014

Charlotte Fitzmaurice, o femeie din Marea Britanie în vârstă de 36 de ani, a câştigat în instanţă dreptul de a-şi ucide propriul copil, scrie stirile.rol.ro.

Fiica femeii, în vârstă de 1 an, Nancy Fitzmaurice s-a născut oarbă şi suferea de hidrocefalie, meningită şi septicemie.

Fetiţa nu vorbea, nu putea să se deplaseze, să manânce sau să bea.  Micuţa depindea în totalitate de ajutor medical. Nancy şi-a petrecut anul de viaţă în Spitalul Great Ormand din Londra, unde era hranită cu ajutorul unui tub.

Charlotte Fitzmaurice, devotată mamă a micuţei, care a renunţat la serviciu pentru a avea grijă de fetiţa ei, a luat decizia sfâşietoare de a curma viaţa copilului, atunci când s-a trezit ţipând dintr-o intervenţie chirurgicală de rutină.

Reprezentaţii spitalului Spitalul Great Ormand  au dat declaraţii în faţa instanţei, explicându-le judecătorilor chinurile prin care trece copila.

Charlotte, mama fetiţei, a declarat în faţa autorităţilor că fiica ei tânjeşte după pace: "Fiica mea nu mai este fiica mea. Lumina din ochii ei a dispărut şi a fost înlocuită cu frica şi dorinta de a-şi găsi pacea".

Judecătoarea Curţii Superioare din Londra, Eleanor King, a decis că cea mai bună opţiune pentru toţi este ca medicii să nu-i mai administreze lui Nancy fluidele care o ţineau în viaţă.

"Iubirea, grija şi competenţa mamei nu pot fi puse la îndoială. În lumea ei închisă a trăit cât de cât o viaţă liniştită. Din nefericire, nu mai putem vorbi despre acest lucru", a spus judecătoarea.

Nancy a murit astfel în spital la doar câteva ore după ce medicii au renunţat să-i administreze fluidele care o ţineau în viaţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ