Fenechiu nu renunţă la şefia PNL Iaşi

| 26 iul, 2013

Liderul PNL Iaşi Relu Fenechiu spune că nu va renunţa la şefia filialei judeţene a liberalilor, după condamnarea sa la prima instanţă la cinci ani de închisoare, explicând că norocul său este că are colegi, şi nu reprezentanţi ai unor instituţii.

Relu Fenechiu a declarat vineri pentru corespondentul MEDIAFAX că nu se pune problema să demisioneze de la şefia filialei Iaşi a PNL sau să se autosuspende, în condiţiile în care a fost condamnat la prima instanţă a ICCJ la cinci ani de închisoare. "Am noroc că am colegi la partid, şi nu reprezentanţi ai unor instituţii", a spus Fenechiu.

Liderul PNL Iaşi a mai afirmat că "ar trebui să nu spere duşmanii" că va renunţa la conducerea filialei judeţene a liberalilor. Surse din PNL Iaşi susţin că, în luna august, va fi convocată Delegaţia Permanentă a organizaţiei şi că cel mai probabil Relu Fenechiu va primi votul de încredere al membrilor acestui for.

În 17 iulie, membrii Biroului Politic Teritorial al PNL Iaşi au anunţat, într-un comunicat, că "întreaga organizaţie judeţeană a Partidului Naţional Liberal Iaşi îşi exprimă în mod public sprijinul ferm pentru Relu Fenechiu". În 12 iulie, Relu Fenechiu a fost condamnat de instanţa supremă la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul "Transformatorul", pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată, decizia nefiind definitivă.

Tag-uri: PNL, Relu Fenechiu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ