FENOMEN BIZAR! Norul Portocaliu din spatele FURTUNILOR

| 22 iun, 2014

Instabilitatea atmosferică din ultima perioadă, frigul şi ploile anormale pentru această perioadă din calendar a dus la mai multe scenarii apocaliptice în mintea oamenilor.

Un nor portocaliu surprins de un utilizator al reţelei de socializare Facebook  în Bucureşti a ajuns în Danemarca.  Se pare că norul apare înaintea furtunilor, iar oamenii cred că nu este un fenomen natural.

"Norul portocaliu de pe 13 din Bucuresti, vi-l amintiti? Azi a fost in Danemarca. La noi a fost acum o saptamana. Bag mana in foc ca e acelasi. Nu am vazut niciodata asa ceva, era ceva total diferit de orice am vazut pe orice meridian.
Chiar cred ca e acelasi nor. Nu stiu ce experimente fac astia, dar au cam dereglat vremea. Si, desi nu cred in conspiratii, mie faza cu ploile neintrerupte si norii acestia nu mi se par intamplatoare".

Luminile ciudate apărute pe litoral prevestesc un cutremur major?

Luminile de pe cer au apărut chiar înaintea furtunilor care au măturat litoralul. Luminile ciudate au atras atenţia turiştilor, potrivit România TV. Oamenii au spus că acestea s-au mişcat de la nord spre sud, iar după câteva minute au dispărut.

Sursa luminilor ar putea fi rachetele meteorologice sau muniţia trasă de pe o navă militară aflată în larg. Specialiştii au spus însă că ar putea fi efectul de miraj, un fenomen optic produs de propagaera luminii prin straturi de aer cu temperaturi diferite, scrie RomâniaTV.net.


De asemenea, există anumite voci care compară aceste lumini cu cele care apar înaintea cutremurelor. În zona seismică, pe cer, a unor lumini sau descărcări electrice care sunt date de scăpările energetice ale scoarţei terestre spre atmosferă. Specialiștii au descoperit recent că aceste lumini pot lua diferite forme și sunt rezultatul presiunii emanate de rocile magmatice.

lumini litoral Luminile ciudate apărute pe litoral prevestesc un cutremur major? (video)

Unele din formele comune ale luminilor cutremurelor includ flăcări albăstrui care par să iasă din pământ de la înălţimea gleznei; sfere de lumină care plutesc în aer pentru zeci de secunde sau chiar minute şi flash-uri rapide de lumina strălucitoare care se aseamănă cu un fulger normal, cu excepţia faptului că ies din pământ, şi se pot întinde până la 200 de metri, scrie Efemeride.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ