Fenomen ciudat la Mamaia. "Nu am mai văzut aşa ceva, parcă duce spre neant"

| 24 apr, 2014

Un fenomen ciudat a acaparat staţiunea Mamaia din Constanţa. Miercuri, 23 aprilie, o ceaţă densă s-a aşternut peste plajă, spre deliciul celor ce se aflau în zonă, scrie replicaonline.ro.

Chiar dacă vremea era caldă, valul de ceaţă s-a instalat înaintea mării, oferind un peisaj de vis, poate uşor desprins din peliculele horror, după cum au spus trecătorii.

"Este frumos, nu am mai văzut aşa un fenomen. Cred că a venit un aer rece de pe mare, s-a întâlnit cu cel cald de aici şi a format ceaţa. Dar este tare spectaculos, mai ales cum se vede pasarela în mare. Parcă duce spre neant", a declarat, pentru Replica, un cuplu care se afla la plimbare, pe plajă. Însă, pe lângă spectacolul vizual, ceaţa a adus şi neplăceri, porturile maritime şi fluviale constănţene fiind închise în cursul zilei de ieri, iar vizibilitatea pe mare scăzând sub o jumătate de milă marină.

Tag-uri: ceata, mamaia, mare
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ