Cât va costa la vară un sejur pe litoralul bulgăresc şi unul în Mamaia

| 12 apr, 2014

Un sejur de cinci nopţi în vârf de sezon estival costă circa 600 de euro la un hotel de cinci stele din staţiunea Mamaia (Palm Beach), în regim all-inclusive, în timp ce la Nisipurile de Aur tariful este de puţin peste 400 de euro (hotel Melia Grand Hermitage), potrivit datelor din cataloagele unor agenţii de turism.

Multe hoteluri de pe litoralul românesc în­cear­­că să atragă clienţi prin pachete cu all-inclu­sive (ce include servicii de cazare şi toate me­sele). În Mamaia, un sejur de cinci nopţi la hotelul de patru stele Arcadia din cadrul com­ple­xului Marina Regia Residence costă 591 de euro de persoană în perioada 19 iulie-12 august, în regim de pensiune completă, potrivit agenţiei Bibi Touring, scrie gândul.info.

Deşi s-a înregistrat o "discretă creştere a preţurilor în vârf de sezon", potrivit Paul Mărăşoiu, preşe­dintele firmei Peacook Hotels, românii par să fie atraşi de ofertele din Bulgaria.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ