Fenomen UNIC şi BIZAR pe o plajă în Spania. Imaginile sunt spectaculoase VIDEO

| 10 apr, 2014

Un fenomen meteorologic straniu a fost surprins pe o plaja din Spania. Un nor imens venit de pe mare a “inghitit” tarmul. Localnicii si agentii turistici au inceput sa dezbata problema, pentru a intelege cauza fenomenului.

Ceea ce parea a fi o ceata densa si alba venita de pe mare a acaparat statiunea turistica din Alicante, Spania, facand ca orasul sa "dispara" pentru cateva momente. Fenomenul a fost cu atat mai bizar cu cat cerul era senin si nu erau semne de furtuna, scrie Daily Mail.

Localnicii s-au speriat, crezand initial ca este vorba de un incediu, in timp ce altii au comparat norul de ceata cu fumul gros provocat de fumigene in timpul festivalului “Las Fallas” din invecinata Valencia.

Un localnic a surprins fenomenul in imagini, iar la scurt timp de la publicarea filmarii pe pagina sa de Facebook, postarea a fost redistribuita de mii de ori. “Am observat norul si am coborat sa filmez, crezand ca este vorba de un incendiu; efectul norului este foarte frumos”, a declarat Antonio Carlos Soria Hernandez.

Localnicii si turistii din alte orase de pe coasta din estul Spaniei au semnalat aceiasi nori care au venit dinspre mare inspre tarm.

Fenomenul, au explicat specialistii, apare atunci cand apele reci ale marii intalnesc curentii de aer cald dinspre tarm. In momentul impactului se produce un nor de ceata impresionant, care se deplaseaza cu viteza mare.

 

Tag-uri: fenomen, mare, spania
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ