Fiica cântăreței Whitney Houston este pe moarte

| 25 iun, 09:07

Familia cântăreței Whitney Houston a anunțat miercuri că fiica acesteia, Bobbi Kristina Brown, în vârstă de 22 de ani, aflată în comă de mai multe luni, a fost transferată la un centru pentru bolnavi aflați în stadiu terminal, informează AFP.

Tânara a fost găsită inconștientă în cada de baie la 31 ianuarie anul acesta, la Atlanta (Georgia, sud-estul SUA).

"În ciuda îngrijirii primite de la mai multe instituții, starea ei de sănătate continuă să se deterioreze", a explicat într-o declarație matușa sa Pat Houston.

"Ea a fost dusă într-un centru de îngrijiri paleative. Va mulțumesc tuturor pentru mesajele de sprijin și rugăciuni. Acum este în mâinile lui Dumnezeu", a adăugat ea.

Accidentul tinerei Bobbi Kristina Brown amintește de cel al mamei sale, care a fost găsită decedată în cada de baie, în Los Angeles, la 11 februarie 2012, în ajunul Premiilor Grammy. Potrivit medicului legist, cântăreața Whitney Houston a consumat probabil o supradoză de alcool și de droguri înainte de înec.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ