ŞOCANT! O FOTOGRAFIE cu fiica lui Whitney Houston în SICRIU, vândută

| 04 aug, 16:25

O persoană necunoscută care a realizat o fotografie cu Bobbi Kristina Brown în sicriu ar fi vândut imaginea unui tabloid care o va publica în zilele următoare.

Fotografia ar fi fost vândută contra sumei de 100.000 dolari. În ceea ce privește apariția imaginii, familiile Brown și Houston își aruncă vina reciproc.

Citeste si: HAOS la funeraliile fiicei lui Whitney Houston: Mătuși date afară din biserică și probleme cu florile

Ceremonia funerară a avut loc sâmbătă, când familiile și-au reglat conturile.

Fiica lui Whitney Houston a murit pe 26 iulie după ce a stat șase luni în comă. Tânăra fusese găsită inconștientă în cadă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 aug, 20:34
catalin
Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va asteptam urgent in echipa noastra, pentru a colabora cu noi si pentru a castiga 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) imediat, din prima luna, cu o activitate deosebit de simpla si de viitor. Garantam seriozitate absoluta si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ