Fiica primarului din Piteşti, Ema Pendiuc, reţinută de DNA

| 06 noi, 2014

Fiica primarului municipiului Piteşti, Ema Pendiuc, a fost reţinută joi de procurorii anticorupţie, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Sursele citate au precizat că Ema Pendiuc este acuzată de complicitate la luare de mită în dosarul în care este implicat tatăl său, Tudor Pendiuc. Ea va fi prezentată Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, a fost adus la sediul central al DNA, unde este audiat de mai multe ore de procurori într-un dosar de corupţie.

Tudor Pendiuc este suspectat de DNA de săvârşirea unor fapte de corupţie, şi anume, abuz în serviciu şi luare de mită, în legătură cu iniţierea unui proiect de modernizare a serviciului public de transport local de călători în Piteşti, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Potrivit datelor de la dosar, mita în acest caz se ridică la 1 milion de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ