Final de drum! Caroline Wozniacki o învinge pe Simona Halep în semifinale la Stuttgart după 3 ore de joc

| 25 apr, 17:45

Simona Halep a fost învinsă în semifinalele turneului de la Stuttgart de Caroline Wozniacki în trei seturi, scor 5-7, 7-5, 2-6.

Primul set a fost foarte echilibrat, însă Halep a cedat la ultimul său serviciu înainte de tie-break și Caroline trecea în avantaj după o oră și 3 minute de joc. Halep a început tare setul cu numărul doi și după doar cîteva minute conducea cu 3-0. Din nou daneza a revenit incredibil și la un moment dat conducea cu 5-4.

La cîteva schimburi de mingi mai lungi Simona acuza mici probleme musculare, oprindu-se secunde bune în care se masa ușor.

Halep a revenit imediat și a făcut din nou break și a reușit să se impună în setul secund cu același scor cu care l-a pierdut pe primul, 7-5.

Deși părea mai proaspătă, Simona n-a avut nici o șansă în setul decisiv. Simona Halep a pierdut categoric, scor 2-6. Chiar și așa, sportiva noastră va fi începînd de luni numărul 2 WTA.

Citeşte şi: Prima reacţie a SIMONEI HALEP după ce a devenit numărul doi mondial în clasamentul WTA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ