Firea: Colajul fake news al PSD cu ”Halep huiduită” a fost aprobat chiar de Dragnea

| 03 sep, 12:50

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat, duminică, referitor la momentul în care a fost huiduită pe Arena Națională, că filmulețul apărut a doua zi, care spunea că de fapt Simona Halep a fost huiduită, a fost făcut public cu acordul lui Liviu Dragnea, transmite Mediafax.

"Vă amintiți momentul Arena Națională- Simona Halep. A doua zi a apărut pe Facebook un colaj că de fapt nu am fost huiduită eu, ci Simona Halep. Acela a fost transmis intenționat cu aprobarea lui Liviu Dragnea, așa mi-au spus oameni din partid. Pentru ca eu să am și mai mult de suferit, s-a pus gaz pe foc. Pentru ce să distorsionăm adevărul și să comunicăm că nu eu am fost huiduită de 300 #rezist, ci Halep, noi cu asta ne ocupăm? Acel scandal i-a convenit lui Liviu Dragnea să se perpetueze și să fiu pusă in situație negativă. I-am spus să se scoată acel colag imediat", a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Mai multe organizaţii PSD au postat pe Facebook, pe 12 iunie, un colaj foto, potrivit căruia ”Simona Halep, marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de pe Arena Naţională, dar ”aplaudată de sute de mii de români, în Piaţa Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Filmulețul era publicat la o zi după ce Gabriela Firea a fost huiduită, pe Arena Națională, în momentul în care și-a făcut apariția alături de Simona Halep și a luat cuvântul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ