Firea: Lansarea candidaturii lui Ponta, o premieră pentru România

| 20 sep, 2014

Lansarea candidaturii lui Victor Ponta reprezintă o premieră pentru România, a afirmat sâmbătă vicepreședintele PSD Gabriela Firea.

"Evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta la Președinție reprezintă o premieră pentru scena politică românească, (...) va fi o îmbinare perfectă între trecut, prezent și viitor, o exprimare a mândriei de a fi român. Mesajul nostru, al PSD, al lui Victor Ponta și al celor 70.000 de oameni care vor fi pe Arena Națională este acela că România trebuie să fie din nou unită. După 10 ani de scandal și conflict, avem nevoie de un președinte care să readucă pacea în societate și care să ne unească pentru un proiect național. PSD este pregătit să dea țării cel mai tânăr președinte, care va propune românilor și întregii clase politice un proiect național de construcție pe termen lung", a subliniat Gabriela Firea, într-un comunicat, citat de AGERPRES.

Premierul Victor Ponta își lansează sâmbătă, când împlinește 42 de ani, candidatura în alegerile prezidențiale, la evenimentul organizat pe Stadionul Arena Națională din Capitală fiind așteptați să participe 70.000 de membri ai PSD-UNPR-PC, dar și simpatizanți.

Candidatura lui Victor Ponta a fost validată în data de 12 septembrie la Congresul extraordinar de la Alba Iulia.

Președintele PSD și-a depus în data de 17 septembrie la Biroul Electoral Central dosarul de candidat din partea Alianței Electorale PSD-UNPR-PC la alegerile prezidențiale, precizând că obiectivul său va fi, dacă va ajunge președinte, să arate românilor că instituțiile statului pot conlucra în interesul cetățenilor fără să mai fie înregistrate conflicte între șeful statului și Executiv.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ